- Preparation time
- 10 mins
- Cooking time
- 50 mins
- Difficulty
- makkelijk
- Serves
- 10 people
- Meal course
- Desert
- Posted by
- Posted on
- 27 August 2017
300 gr bloem gezeefd
1 pakje bakpoeder
260 gr griekse yoghurt
4 eieren
180 gr suiker ( kan meer of minder)
150 ml olie
1 el homemade vanillesuiker
1 mespunt zout
2 el cacaopoeder
2 el melk
20 gehalveerde abrikozen
20 frambozen
Amandelschijfjes
Poedersuiker voor de afwerking
Boter om de bakvorm in te vetten ..,
Verwarm de oven op 180 graden ( geen hete lucht)
Klop de yoghurt ,olie,suiker , zout en de vanillesuiker tot een schuimige massa.
Vermeng het bakpoeder met het bloem en roer dit onder het beslag …
Het beslag is niet zwaar maar zal dikvloeibaar zijn ..
Desnoods wat melk of bloem extra toevoegen.
Roer de cacao onder de melk ..
Neem nu een 1/4 van het beslag en roer daar de cacao doorheen…
Vul het witte beslag in de ingevette bakvorm en draai de cacao beslag doorheen
Zie foto
Zet de fruit op de deeg en druk het ietsje aan .. zie foto
Verdeel de amandelschijfjes overheen..
Bak deze heerlijk cake 45 minuten afhankelijk van de grote van je bakvorm..
No comments yet, be the first to leave one!
You must be logged in to post a comment.