- Preparation time
- 20 mins
- Cooking time
- 15 mins
- Difficulty
- gemiddeld
- Serves
- 8 people
- Meal course
- Snack
- Posted by
- Posted on
- 20 June 2015
- 250 gram
- maizena
- 1 theelepel
- bakpoeder
- 125 gram
- zachte roomboter
- 100 gram
- witte basterdsuiker
- 1 stuks
- vanille suiker
- 1 stuks
- Ei
- 1 kopje
- Suikermuisjes
Lekkere maizena koekjes!
- Benodigdheden:
– bakplaat
– bakpapier
– spuitzak
– spuitmondje 1M of 2D
Click to rate this post!
[Total: 16 Average: 3.3]
- Verwarm de oven op 180 graden
- Mix het boter met ei en suiker klop dit goed en voeg daarna de vanille essence (of vanillesuikee) toe
- Blijf goed roeren tot de suiker is opgelost
- Voeg daarna steeds beetje bij beetje de maizena toe en de bakpoeder. Je krijgt nu een lekker zachte witte deeg. Zorg dat het deeg een beetje vast is, niet te hard.
- Voeg nu het mengsel in een stevige spuitzak, zelf gebruik ik het mondje 1M of 2D van Wilton. Kneed de zak een beetje zodat het deeg er makkelijker uit komt.
- Bedek een bakplaat met bakpapier, spuit hier de "roosjes" op en laat er wat ruimte tussen want ze zetten wat uit.
- Versier ze met suikermuisjes
- Bak de koekjes af voor 15 minuten, ze mogen niet bruin worden.
No comments yet, be the first to leave one!
You must be logged in to post a comment.