- Preparation time
- 30 mins
- Difficulty
- makkelijk
- Serves
- 5 people
- Meal course
- Diner
- Posted by
- Posted on
- 27 July 2015
Macaroni….
400 gram rundergehakt
200 ml homemade runderbouillon
300 ml water
1 1/2 grote uien
2 wortelen
1 rode en groene paprika
2 teentjes knoflook
1etl komijn
2 etl homemade chilisaus
3 etl homemade tomatenpuree
1 etl paprikapoeder
Zeezout
Peper uit de molen
2 etl homemade ghee
2 etl olijfolie
Bieslook en peterselie fijn gehakt
225 gram Macaroni
Bak het gehakt in de ghee goed aan…
Voeg zout en specerijen aan toe en roer het goed om..
Zet het vuur iets lager en voeg de tomatenpuree en chilisaus aan toe…
Daarna de uien en de knoflook en laat alles een paar minuutjes bakken .
Doe de groenten erbij en vul het op met de bouillon…
Laat dit op een matig vuur 15 minuten koken…
Doe nu het water erbij en laat je het weer even opkoken…
Spoel de Macaroni af onder de kraan en roer deze dan door de saus…
Zet het vuur laag…
Roer af en toe om en doe als het nodig is wat water erbij…
Als de macaroni zacht zijn roer je het olijfolie en de gekakte kruiden doorheen..
Click to rate this post!
[Total: 8 Average: 4.3]
No comments yet, be the first to leave one!
You must be logged in to post a comment.