- Preparation time
- 10 mins
- Cooking time
- 15 mins
- Difficulty
- makkelijk
- Serves
- 2 people
- Meal course
- Diner
- Posted by
- Posted on
- 2 July 2015
Ingrediënten
- Kluitsla of andere sla
1 paprika
6 stuks kleine trostomaten
halve venkel - 1 kleine ui
- 250 gram broccoli
- halve kleine wortel
2 stuks Tilapia filet - 1 et olijfolie
- Salademix tuinkruiden
- Natuurazijn
- Zout
Bereidingswijze:
Maak een mengsel van specerijen. Komijn, kurkuma, gemberpoeder en paprikapoeder, zout en olijfolie. Marineer de tilapia filet hiermee en gril de filet in een grilpan of bak het in de oven.
Bereid ondertussen de broccoli. De broccoli kort stomen, want het moet nog een beetje knapperig blijven.
Bak de ui in olijfolie en voeg de venkel toe en roerbak enkele minuten tot de venkel beetgaar is. Breng op smaak met zout. Was de paprika en snijdt het in stukken en besprenkel het met een beetje olijfolie. Je kunt de paprika nu grillen in de grilpan of grillen in de oven. Schil de wortel en snijdt reepjes met een dunschiller en daarna kort blancheren in water. Was de overige groente en snijd dit naar wens.
Maak de dressing op basis van natuurazijn en salademix tuinkruiden en een snufje zout.
No comments yet, be the first to leave one!
You must be logged in to post a comment.