Lamsvlees in een zout/pittige saus

Preparation time
20 mins
Cooking time
45 mins
Difficulty
makkelijk
Serves
4 people
Meal course
Lunch
Posted by
Posted on
Lamsvlees in een zout/pittige saus

 

600 gram lamsvlees
4 uien
1 hete chili peper
3 el grote gele rozijnen
Olijfolie
Olijven 1/2 limo.glas
1 grote tomaat
1/2 bosje koriander
 gemberpoeder,paprikapoeder, komijn,zwarte peper uit de molen..zout
2 teentjes knoflook
Homemade ingemaakte stoofperen…
Spoel en droog het vlees af en kruid het met de specerijen
Snijd de uien in slierden
Hak de knoflook ,chili en de tomaat fijn
Was de rozijnen en laat deze even weken…
Verhit de olie en bak het vlees aan beide kanten goed aan..
Doe de uien ,knoflook ,chili en tomaat erbij en laat deze even mee bakken…
Roer de rozijnen en de olijven onder ,en daarna de gehakte koriander..
Doe de deksel op de pan en zet het vuur zacht..
Laat dit ongeveer 45 minuten koken…
De laatste 5 minuten doe je de stoofpeertjes erbij..
Er hoeft geen vocht aantoe gevoegd te worden…
Click to rate this post!
[Total: 4 Average: 4.8]

No comments yet, be the first to leave one!

You must be logged in to post a comment.

Meld je aan

Ook een lekker recept toevoegen? Meld je aan of log in met je social media account!