- Preparation time
- 15 mins
- Cooking time
- 30 mins
- Difficulty
- makkelijk
- Serves
- 6 people
- Meal course
- Desert
- Posted by
- Posted on
- 7 July 2015
125 gram bloem
25 gram maïzena
¼ zakje bakpoeder (4gr)
3 eieren
150 gram suiker
1 zakje vanillesuiker
50 gram gesmolten roomboter
150 gram pure chocolade
150 gram melk chocolade
150 ml melk
100 gram kokos
3 el jam naar keuze
Mix de eieren met de suiker en vanille suiker dik en lichtgeel. Voeg bloem met bakpoeder en gesmolten boter toe. Mix dit tot een glad en romig beslag. Giet in een ingevette bakvorm van 20 cm bij 20 cm en bak in een voorverwarmde oven van 175 graden voor 20-30 minuten.
Laat de cake afkoelen en snij in vierkantjes.
Verwarm de jam met 1 el water en roer dit goed door. Plak steeds 2 vierkantjes met jam aan elkaar(ze krijgt zo langwerpige rechthoeken).
Smelt de chocolade met de melk in een pannetje met dikke bodem op laat vuur en roer dit goed door. Je kan het eventueel verdunnen met olie.
Dompel de cakejes in de gesmolten chocolade en daarnaar door de kokos. Je kan ook de cakejes in andere mengsels dippen.
No comments yet, be the first to leave one!
You must be logged in to post a comment.