- Preparation time
- 60 mins
- Difficulty
- makkelijk
- Serves
- 10 people
- Meal course
- Desert
- Posted by
- Posted on
- 16 August 2015
Voor de bodem ….afhankelijk van de doorsnee bakvorm…
Resten van een cake of biscuits. …van het laatste had ik 20 biscuits ..fijn gemalen en met roomboter vermengd ….daarmee maak je de bodem…
Vet de randen in van de bakvorm en doe wat amandelschijfjes op de biscuitboden verdelen…
Verder heb je nodig…
Fruit naar keuze ( ik had homemade ingemaakte mirabellen)
600 gr kwark
3 eieren
2 el homemade vanillesuiker
1 el maizena
1 pakje bakpoeder
Klop van alle bovengenoemde ingrediënten een luchtig beslag….
Verdeel het fruit op de biscuitbodem ( zie foto)
Giet het kwarkmengsel eroverheen….en bak het op 200 graad in de voorverwarmde oven 40 minuten…zonder hete lucht..
Laat het gebak afkoelen ..
Maak van het vruchtensap met maizena een topping en verdeel dit op het kwark gebak..
Click to rate this post!
[Total: 2 Average: 4.5]
No comments yet, be the first to leave one!
You must be logged in to post a comment.