- Preparation time
- 20 mins
- Cooking time
- 15 mins
- Difficulty
- makkelijk
- Serves
- 10 people
- Meal course
- Lunch
- Posted by
- Posted on
- 13 April 2020
1/2 kipfilet..
1 ui
1 teentje knoflook
3 el olijfolie ( of zonnebloem olie)
De blaadjes van 3 takjes peterselie
1 tl kipkruiden (homemade of gekocht waar je voorkeur vanuit gaat..)
1/2 tl komijn
1/2 tl chilipoeder
1 puntje smeerkaas ..bv la vache qui rit
( omdat kipfilet droog vlees is neem ik een smeerkaas voor de smeuïgheid
Zeezout
Snijd het kipfilet in blokjes..
Verhit de olie in een pan en bak het kipfilet aan..
Doe de gehakte ui en de knoflook erbij..
Laat dit even bakken op een matig vuur..
Doe de specerijen en de peterselie erbij..
Wees voorzichtig met zout, de specerijen geven al een wat zout smaak..
Als de kipfilet goed doorbakken is vul je alles in de magic bullet of keukenmachine ook de smeerkaas ..hak alles heel fijn .
Vul het in een steriele potje ..
Voor het houdbaar maken de kippensmeerworst in steriele potjes vullen en bij 100 graden 2 uur wecken..
No comments yet, be the first to leave one!
You must be logged in to post a comment.