- Preparation time
- 20 mins
- Cooking time
- 5 mins
- Difficulty
- makkelijk
- Serves
- 2 people
- Meal course
- Snack
- Posted by
- Posted on
- 7 July 2015
– 500 gram gekruide kippendijen in stukjes gesneden
– 8 grote aardappels voor de frietjes
– ijsbergsla in reepjes
– 1 tomaat
– 1 komkommer
– geraspte belegen kaas
– knoflooksaus
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Snijd de sla, komkommer en tomaat in stukjes en meng ze door elkaar.
Bak de frietjes tot ze mooi bruin zijn. En bestrooi ze daarna met zout.
Bak de kippendijen in een scheut olijfolie.
Pak een bakje en doe daar eerst de frietjes in daarop de kippendijen en daarna geraspte kaas.
Zet dit in de oven tot de kaas gesmolten is.
Tenslotte doe je de knoflooksaus eroverheen en de salade.
Eetsmakkelijk!
Click to rate this post!
[Total: 18 Average: 3.4]
No comments yet, be the first to leave one!
You must be logged in to post a comment.