- Preparation time
- 20 mins
- Difficulty
- makkelijk
- Serves
- 4 people
- Meal course
- Diner
- Posted by
- Posted on
- 10 July 2015
400 gram kalfsgehakt
1 ui grof gehakt
1 teen knoflook geperst
1 bosje koriander gehakt
1 potje homemade ajvar 200 gram
150 ml homemade kalfsbouillon
zeezout
1 el paprikapoeder
1 1/2 tl komijn
2 el ghee
bak het gehakt in de ghee goed aan en doe daarna meteen het zout en de specerijen erbij.
volgens de uien en de knoflook.
laat het even bakken en vul het op met de ajvar en de bouillon..
doe de deksel op de pan en laat dit 10 minuten sudderen…het vocht kookt iets in en je krijgt een
heerlijke smeuïge saus…
doe nu de koriander doorheen…en serveer het op aardappelpuree ..
Ps…in de homemade ajvar zit ook hete peper en kurkuma dus de saus heeft verder niets nodig…
Click to rate this post!
[Total: 4 Average: 3.5]
No comments yet, be the first to leave one!
You must be logged in to post a comment.