- Preparation time
- 10 mins
- Cooking time
- 5 mins
- Difficulty
- makkelijk
- Serves
- 4 people
- Meal course
- Snack
- Posted by
- Posted on
- 30 June 2015
Heerlijke homemade kaassoufles gevuld met cheddar en groene pesto!
Het is erg simpel, snel en niet vergeten goedkoop!
Wat heb je nodig?
- bladerdeeg
- cheddar kaas
- groene pesto
- paneermeel
- ei
- zonnebloemolie
- een pan
Afhankelijk van hoeveel je wilt maken, voor 6 stuks gebruik ik 3 plakjes bladerdeeg en 3 plakjes cheddar.
Snij de bladerdeeg schuin door het midden, smeer wat pesto in het midden en leg hier een half plakje dubbelgevouwen cheddar op!
Vouw het pakketje dicht naar wens.
Neem een kommetje met een geklopt ei en een bord paneermeel. Haal het pakketje hier doorheen, rol het door de paneermeel, herhaal deze stap nog een keer voor een lekker krokant jasje!
Bak ze goudbruin! En Voila! Eet smakelijk! ❤️
Click to rate this post!
[Total: 6 Average: 3.8]
No comments yet, be the first to leave one!
You must be logged in to post a comment.