- Preparation time
- 30 mins
- Difficulty
- makkelijk
- Serves
- 4 people
- Meal course
- Diner
- Posted by
- Posted on
- 7 March 2017
Ingrediënten voor ongv. 15 pannenkoeken/flensjes
Het is er eigenlijk tussenin.
Niet de dikte van n pannenkoek en ook niet zo dun als flensje.
245gr meel
65 gr witte basterdsuiker
660 gr melk
4 eieren
1 vanillestokje
Scheutje zonnebloemolie
Ongv 70 gr geklaarde roomboter
Snufje zout
Bereiding;
Eieren mengen met de melk.
Vanillestokje open snijden en leeg schrapen en bij de melk voegen.
Mix de suiker en gezeefde meel en snufje zout met n scheutje zonnebloemolie
Verwarm de boter en schep het schuim eraf zodat de boter helder blijft.
Bak de pannenkoek op middenhoog vuur .
Nu de vullingen.
De pannenkoeken goed laten afkoelen.
Mijn vulling.
Laag 1. Pesto – geraspte kaas
Laag 2. Roomkaas – kidney bonen en mais
Laag 3. Pesto – geraspte kaas
Laag 4. Roomkaas – komkommer
Laag 5. Tom puree – rode ui
Laag 6. Roomkaas – olijven
Laag 7. Pesto geraspte kaas
Laag 8. Roomkaas – Gebakken gekruide champignons
Laag 9. Pesto – geraspte kaas
Laag 10. Roomkaas – komkommer
Laatste bovenste laag…roomkaas – ijsbergsla citroen tomaat en wat kruiden.
Druk na elke laag voorzichtig de pannenkoeken op elkaar.
Als alles klaar is laat het voor minimaal 1 uur in de koelkast opstijven.
Snij er flinke punten van en serveer dit met n rauwkost salade.
No comments yet, be the first to leave one!
You must be logged in to post a comment.