- Preparation time
- 10 mins
- Cooking time
- 5 mins
- Difficulty
- makkelijk
- Serves
- 2 people
- Meal course
- Ontbijt
- Posted by
- Posted on
- 10 May 2016
Mini harcha
300 gr moyen smid (griesmeel)
100 gr gesmolten boter
1 eetlepel bakpoeder
1 theelepeltje zout
1 theelepeltje poedersuiker
Melk
Extra griesmeel om te bestrooien
1 theelepeltje poedersuiker
Melk
Extra griesmeel om te bestrooien
Bereiding:
Doe de griesmeel in een kom en voeg daarbij de gesmolten boter, zout, poedersuiker, bakpoeder. Roer dit even door elkaar zodat alle ingrediënten zich goed mengen met de griesmeel en voeg dan de melk als laatst toe.. Melk doe je op gevoel tot dat je er 1 geheel van kan maken. Begin steeds met een beetje melk tot dat je er 1 geheel van kan maken.
Click to rate this post!
[Total: 22 Average: 3.5]
No comments yet, be the first to leave one!
You must be logged in to post a comment.