- Preparation time
- 10 mins
- Cooking time
- 15 mins
- Difficulty
- makkelijk
- Serves
- 2 people
- Meal course
- Diner
- Posted by
- Posted on
- 30 December 2016
Groente schotel…
Zoete aardappelen
Aardappelen
Spruitjes
Gepaneerde winterwortel
Gepaneerde knolselderij..
Rode en sjalotjes
stuk gember in dunne slierten gesneden
3 teentjes knoflook halfeert …
Zeezout,chilipeper, en peper uit de molen..
De wortel en knolselderij eerst in kokend water met zout blancheren…
Niet heel zacht…ze moeten wel een bijt houden…
Af laten koelen en paneren ….met ei,bloem en paneermeel..
In ghee en olijfolie bakken…
Tijdens het bakken peper eroverheen doen..
De aardappelen schillen en in parten snijden..
In olijfolie met de uien knoflook en gember iets aanbakken …
Met zout en peper op smaak brengen en met een 1/2 glas water
erbij langzaam garen…
De spruiten ook blancheren en op smaak brengen met zout..
Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 4]
No comments yet, be the first to leave one!
You must be logged in to post a comment.