- Preparation time
- 15 mins
- Cooking time
- 10 mins
- Difficulty
- makkelijk
- Serves
- 4 people
- Meal course
- Desert
- Posted by
- Posted on
- 9 January 2017
Griesmeel cakejes…
30 gram gram griesmeel
250 ml melk
Msp zout
4 el homemade vanillesuiker
20 gram roomboter
1 eigeel
Breng de melk zamen met de suiker, zout en het griesmeel aan de kook..
Zet het vuur zacht en roer het steeds om…
Als het mengsel dikker word roer je de boter en het eigeel doorheen…
Je kunt altijd nog wat melk aan toevoegen zou het nodig zijn….
Vul vormpjes ermee en laat het even iets afkoelen….
Voor de bosbessen en bosbessen saus….
Laat de bosbessen met suiker koken….
Roer het door een zeef zodat het een dikvloeibare saus wordt…
De rest van de bosbessen uit de vriezer even in een pannetje verhitten dat ze ontdooid zijn…je kunt war suiker aantoe voegen maar zelf houd ik van de natuurlijke smaak…
Smelt pure chocolade au bain marie ….voor op de griesmeel cakejes…
Serveer het met verschillend fruit…
Bosbessen,granaatappel en ananas zijn een prima combinatie met pure chocolade..
Click to rate this post!
[Total: 6 Average: 2.7]
No comments yet, be the first to leave one!
You must be logged in to post a comment.