- Preparation time
- 10 mins
- Cooking time
- 3 mins
- Difficulty
- makkelijk
- Serves
- 6 people
- Meal course
- Desert
- Posted by
- Posted on
- 11 February 2018
125 gr bloem
125 gr suiker
2 el homemade vanillesuiker
1 ei
125 ml water
50 ml melk
Klop het ei met de melk en het water tot een schuimige massa..
Voeg de suiker aantoe en klop nog 3 minuten verder …
Op laatst op een lagere stand het bloem onderroeren …
Bak nu de wafels in een ijshoorntjes machine en rol ze daarna direct op..
Vulling…
Citroenen crème
400 ml koude slagroom
4 el homemade citroenensuiker
2 el citroenensap
1 pakje pectine
Verwerk de pectine zoals op de verpakking staat…en voeg de sap aantoe..
Laat dit afkoelen..
Klop de slagroom op en voeg de citroenensuiker onder..
Roer nu de gelatine doorheen en zet het in de koelkast zodat het op kan stijven …ongeveer 1 uur.
Smelt de chocolade au bain marie en dip de opgerolde wafels erin …beide kanten 1 cm
Laat deze drogen en spuit dan de crème in de wafels…
No comments yet, be the first to leave one!
You must be logged in to post a comment.