- Preparation time
- 10 mins
- Cooking time
- 4 mins
- Difficulty
- makkelijk
- Serves
- 3 people
- Meal course
- Lunch
- Posted by
- Posted on
- 15 April 2019
Vulling..
6 Kastanje champignon in plakjes gesneden..
2 uien in slierden gesneden..
2 teentjes knoflook geperst..
1/2 bosje koriander gehakt..
1/4 rode paprika in blokjes gesneden..
1/2 kopje gekookte linzen ..
Zout ,..
zwarte peper..
Chilivlokken ..
Roomboter en olijfolie..
Bak alles in ruime koekenpan en breng de vulling op smaak met de specerijen…
Beslag..
2 eieren..
200 gr bloem..
Snufje zout..
0,6 l melk
Maak van de ingrediënten en mooie gladde beslag..
Deze beslag hoort wat aan dikke kant te zijn maar nog wel vloeibaar..
Vet de bakplaat in met zonnebloemolie en een klontje roomboter …0f de (pan)en bak één langwerpige pannenkoek..
Of een paar ronde in de pan..
Kurkumasaus..
1 el kurkuma..
1/2 tl zwarte peper..
Zout..
De sap van een citroen..
1 theeglas Griekse yoghurt..
Meng alles goed door elkaar en serveer het bij de gevulde pannenkoek..
No comments yet, be the first to leave one!
You must be logged in to post a comment.