- Preparation time
- 10 mins
- Cooking time
- 20 mins
- Difficulty
- makkelijk
- Serves
- 2 people
- Meal course
- Diner
- Posted by
- Posted on
- 10 November 2017
Aubergine rolletjes gevuld met kabeljauw
3 kleine stevige aubergines
2 kabeljauw filets …
4 el homemade gekruid tomatenpuree …
Zeezout…
Peper uit de molen…
3 el olijfolie …
2 blokjes homemade kruidenbouillon ..
Klein handjevol fijngehakt dragon
Snijd de aubergine in de lengde
in plakken..
Doe wat zout over de plakken en leg ze voor 20 minuten op keukenrol papier…
Verhit de gril …
Doe op iedere plak aubergine wat peper en leg ze op de tafelgril…
Snijd de kabeljauw in kleine stukken zodat je deze op de gegrilde plakjes aubergines kunt
oprollen.
Verwarm het olijfolie en doe de tomatenpuree erbij …
Laat het even bakken en vul het
op met 300 ml homemade kruiden bouillon..
(Neem je tomatenpuree uit blik dan miet je deze kruiden met peper gember en zout)
Leeg de gevulde rolletjes in de saus en laat het met de deksel op de pan 10 minuten zachtjes koken…
Voeg nu de dragon aantoe en laat de saus zonder deksel op de pan iets inkoken…
De dragon geeft de saus een heerlijke nootachtige smaak..
Serveer lekkere pilav erbij…
No comments yet, be the first to leave one!
You must be logged in to post a comment.