- Preparation time
- 20 mins
- Difficulty
- makkelijk
- Serves
- 4 people
- Meal course
- Diner
- Posted by
- Posted on
- 29 June 2015
400 gram kalfsgehakt
1 kleine ui gesnippert
2 teentjes knoflook geperst
koriander fijngehakt
1 ei
1 sneetje brood geweekt in water en goed uit gedrukt
1 tl gemberpoeder
1 tl komijn
zeezout
1/2 kleine chilipeper fijn gehakt
2 el ajvar
vermeng alle benoodigdheden en vorm kleine bolletjes ….
bak deze in geklaarde boter …
paprikasaus…..
2 rode paprikas in repen gesneden
2 tomaten klein gesneden
2 uien grof gesneden
2 el olijfolie
Zeezout
2 el homade kruidenbouillon
300 ml water
1 el paprikapoeder
1/2 chiliepeper fijn gehakt
1 tl gemberpoeder
3 el ajvar
1 1/2 el maizena
1/2 bosje koriander
bak eerst de uien ,knoflook en peper licht aan…
voeg nu de specerijen aan toe en daarna de groentes…
roer alles goed om ,deksel op de pan en 5 minuten late koken…
doe nu de maizena erbij en de bouillon
laat het opkoken en zet het vuur klein ..
op het het eind de klein gesneden koriander erbij doen…
en de gehaktballetjes…
alles nog 5 minuten laten intrekken en serveren met homemade pasta…
No comments yet, be the first to leave one!
You must be logged in to post a comment.