- Preparation time
- 10 mins
- Cooking time
- 4 mins
- Difficulty
- makkelijk
- Serves
- 4 people
- Meal course
- Diner
- Posted by
- Posted on
- 24 July 2016
Gebakken zalm…
Marinade voor de zalm filet en de garnalen
2 teentjes knoflook
Zeezout
Chili vlokken
4 el olijfolie
Sap van een 1/2 citroen..
1 el fijn gehakte dille..
1 grote koffielepel honing..
Marineer de zalmfilets en de garnalen…en zet ze voor 30 minuten in de koelkast..
Verhit een grote pan zonder vet…en bak (4) de zalmfilets op de kant van de huid goed aan..
Laat het vuur hoog staan en bak de zalm ook snel op de andere kant aan tot er een bruin laagjes te zien is..( dit gaat snel)
Neem het filet nu uit de pan en leg deze op een schaal …plaats deze in de verwarmde oven…bak nu de garnalen in dezelfde pan….
Door de ruime marinade heb je ook meteen een sausje…
Verdeel die over het de zalm…
Click to rate this post!
[Total: 6 Average: 2]
No comments yet, be the first to leave one!
You must be logged in to post a comment.