- Preparation time
- 10 mins
- Cooking time
- 3 mins
- Difficulty
- makkelijk
- Serves
- 10 people
- Meal course
- Desert
- Posted by
- Posted on
- 3 October 2016
Recept is voor 25 – 30 stuks.
250 gram pure (73%) chocolade,
125 ml. slagroom, 25 gr. roomboter.
Dit is de basis voor de ganache.
Wat er lekker is, is sinaasappel-essence erdoor.
Chocolade in kleine stukjes breken en in een kom doen.
Ondertussen de slagroom en de boter aan de kook brengen.
Schenk het hete mengsel over de stukjes chocolade. NIET roeren!
Laat het een paar minuten staan. (Chocolade moet onder het mengsel liggen).
Na een paar minuten het mengsel goed roeren.
Laat het mengsel 1 uur in de koelkast staan om stevig te worden. NIET hard!
Doe het geheel in een stevige spuitzak en spuit kleine hoopjes.
Garnering: Kokos, walnoten, hazelnoten of wat je maar wilt.
(Misschien is het makkelijker om de toefjes in kleine bonbonpapiertjes te spuiten.)
No comments yet, be the first to leave one!
You must be logged in to post a comment.