- Preparation time
- 130 mins
- Cooking time
- 5 mins
- Difficulty
- makkelijk
- Serves
- 5 people
- Meal course
- Snack
- Posted by
- Posted on
- 10 March 2018
5 uien middel groot
40 gr bloem
40 gr maizena
50 gr geraspte kaas
Zout ,
Peper uit de molen
Paprikapoeder
Chilipoeder
Verwijder de schillen van de uien en pureer ze in de keukenmachine of blender..
Doe de uienpuree in een zeef..
en laat het goed uitlekken..
Meng de rest van de bovenstaande ingrediënten doorheen en vul alles in een spuitzak…
Leg plastiek folie op een grote snijplank of bord wat in de vriezer past en spuit ringen of sticks erop. Zet deze dan voor 2 uur in de vriezer…
Maak een beslag van:
150 gr bloem
Klein beetje zout en peper
1 ei
Zoveel melk om een mooi dikke beslag te maken…
Verhit langzaam het olie in een ruime pan…
Haal de uien nu uit de vriezer…
Draai 3 of 4 sticks door het beslag en bak de uienringen of sticks op beide kanten mooi lichtbruin op matig vuur…
Alleen zoveel door het beslag halen wat je direct kunt bakken…
No comments yet, be the first to leave one!
You must be logged in to post a comment.