- Preparation time
- 60 mins
- Difficulty
- makkelijk
- Serves
- 8 people
- Meal course
- Desert
- Posted by
- Posted on
- 27 August 2015
250 gram fijn bloem
4 etl goede cacao poeder
100 gram suiker
2 tl vanillesuiker
3 eieren
2 tl bakpoeder
1 msp zeezout
120 gram pure chocolade geraspt
200 gram turkse yoghurt 10%
40 ml espresso of sterke koffie
50 ml melk
1 glas homemade ingelegde kersen ( of gekochte )
De sap van de kersen..
2 etl Maizena
De sap van de kersen met Maizena opkoken tot die dik vloeibaar is..
8 mooie grote kersen
50 gram au bain marie gesmolten chocolade
De kersen met steeltje door de chocolade draaien en koud zetten..
Extra…
Vuurvaste schaal…(wil je de cake wat platter neem je een grotere schaal)
Oven voorverwarmen op 180 graden..zonder hete lucht..
Baktijd met een hogere schaal 45 minuten..
Click to rate this post!
[Total: 7 Average: 4.3]
No comments yet, be the first to leave one!
You must be logged in to post a comment.