- Preparation time
- 60 mins
- Cooking time
- 60 mins
- Difficulty
- moeilijk
- Serves
- 10 people
- Meal course
- Diner
- Posted by
- Posted on
- 9 July 2015
kilo couscous moyenne
600 ml koud water
3 el zonnebloemolie
Zout
900 ml koud water
Boter
Stoompan
Doe de couscous in een bal of teil en voeg 600 ml koud water toe. Meng dit goed met je handen of een vork en laat afgedekt voor 15 minuten rusten.
Breng ondertussen in de onderste pan van je stoompan water aan de kook. Maak de couscous los en wrijf tussen je handen de klontjes eruit. Meng er 3 el zonnebloemolie en 1 el zout door. Doe in het bovenste gedeelte van de stoompan en laat met de deksel erop 20 minuten stomen.
Stort hierna de couscous weer in een teil en meng het weer met 300 ml koud water en wrijf met je handen de klontjes eruit. Laat daarna weer 20 minuten stomen.
Herhaal dit nog een keer . Zodra je het 3 x gestoomd hebt meng je het nog even door met boter en het is klaar om te serveren.
No comments yet, be the first to leave one!
You must be logged in to post a comment.