- Preparation time
- 10 mins
- Cooking time
- 15 mins
- Difficulty
- makkelijk
- Serves
- 8 people
- Meal course
- Desert
- Posted by
- Posted on
- 28 June 2020
Biscuitrolletjes
Citroenecrème
– 150 gr roomboter
– 120 Gr suiker
– 3x eigeel
– De rasp van 2 citroenen
– 1 el maizena
Smelt de boter in een pan en voeg de suiker aan de van de deeg zo kan de crème opstijven.
Biscuitdeeg
– 4 eieren
– 60 Gr suiker
– De rasp van 1 bio citroen
– 90 Gr bloem
– 1 tl bakpoeder
Klop de eieren met de suiker en de rasp op tot een dik romig beslag.
voeg de bloem en het bakpoeder aan toe.
Leg bakpapier op de bakplaat.
Verwarm de oven op 200 graden.
Doe het beslag op de bakplaat en strijk het glad.
Bak het ongeveer 15 minuten licht bruin.
Leg een schoon theedoek op het aanrecht en strooi rijkelijk suiker erop .
Haal de biskuit uit de oven en stoort deze voorzichtig op het theedoek.
Trek daarna voorzichtig het bakpapier eraf.
Snijd de biscuit in de breedte in drie delen.
Op ieder deel geef je 3 el van de citroenen crème.
Rol deze voorzichtig op.
Snijd ook hier weer 3 rolletjes vanuit.
Werk de rolletjes af met poedersuiker..aardbei, klein stukje citroen en een blaadje munt..
No comments yet, be the first to leave one!
You must be logged in to post a comment.