- Preparation time
- 20 mins
- Cooking time
- 55 mins
- Difficulty
- makkelijk
- Serves
- 10 people
- Meal course
- Desert
- Posted by
- Posted on
- 6 December 2015
100 gram amandelen
100 gram hazelnoten
300 gram bloem
2 tl bakpoeder
1 mespunt gemberpoeder
1 tl kaneel
150 gram suiker(wie wil kan meer)
200 gram roomboter
3 el cacao poeder
150 gram chocolade
2 el homemade vanillesuiker
150 ml melk
Sap van sinaasappel
4 grote eieren
Extra
Bakblik
Boter om de vorm in te vetten..
De oven voorverwarmen op 200 graden zonder hete lucht…
Rooster de noten en maal ze niet helemaal fijn…
Vermeng ze met het bloem en bakpoeder..
Smelt de roomboter in de melk met de chocolade en de cacao..
Laat het afkoelen…
Klop de eieren en de suikers tot een schuimig beslag..
Voeg langzaam het melkmengsel aan toe…
Roer met de hand het bloemmengsel voorzichtig doorheen..
Vul het beslag in de vorm en bak de cake 50 minuten …
Door de noten smaakt de cake de volgende dag nog beter..
Click to rate this post!
[Total: 9 Average: 3.4]
No comments yet, be the first to leave one!
You must be logged in to post a comment.