- Preparation time
- 15 mins
- Cooking time
- 20 mins
- Difficulty
- makkelijk
- Serves
- 5 people
- Meal course
- Snack
- Posted by
- Posted on
- 7 July 2015
150 gram boter op kamertemperatuur
150 gram suiker
2 eieren
250 gram boter
3 tl bakpoeder(1 zakje)
Snufje zout
150 ml melk
Gehakte chocolade
Mix de boter met de suiker tot een crème en mis de eieren erdoor. Meng bloem met bakpoeder en zout en roer een deel ervan door het beslag. Dan een deel van de melk erbij roeren en dan weer wat van de bloem totdat alle melk en bloem in het beslag zit.
Tenslotte toer je de stukjes chocolade door het beslag heen en schep je alles in muffinvormpjes.
Verward de oven voor op 200 graden en bak de muffins er 15-20 mooi goudbruin in.
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
No comments yet, be the first to leave one!
You must be logged in to post a comment.