- Preparation time
- 100 mins
- Cooking time
- 20 mins
- Difficulty
- makkelijk
- Serves
- 8 people
- Meal course
- Snack
- Posted by
- Posted on
- 25 June 2020
400 Gr bloem..
200 ml melk lauwwarm..
50 Gr suiker..
20 Gr verse gist..
30 Gr roomboter zacht..
1 ei..
MSP zeezout..
Extra;
Poedersuiker..
Abrikozen jam.
1 eigeel..
Doe dit alles in de kneed kom van de machine en kneed 10 minuten een zachte deeg ..Laat de deeg 45 minuten rijzen..
Leg intussen bakpapier op de bakplaat .
Voor de vulling heb je nodig..;
Chocoladepasta..
Rol de deeg uit tot een vierkante lap..
Snijd er 3 breede delen uit..
Maak van ieder deel 4 plakken deeg..
Zet aan de bovenkant 1 el chocopasta op de deeg..rol nu de deeg op en zet de rollen met de naad op de bakplaat..
Laat ze 30 minuten rijzen..
Bestrijk ze met los geklopt eigeel.
Bak de choco broodjes 20 minuten op 200 graden in de voorverwarmde oven..
Na het bakken met wat aprikozen jam bestrijken en af laten koelen..
Je kunt nu de broodjes met
poedersuiker bestrooien..
No comments yet, be the first to leave one!
You must be logged in to post a comment.