- Preparation time
- 20 mins
- Difficulty
- makkelijk
- Serves
- 4 people
- Meal course
- Desert
- Posted by
- Posted on
- 11 August 2015
8 shiitakes
4 reuze champignons
6 kleine champignons
6 kastanje champignons
1 grote ui
3 teentjes knoflook
1 chili peper
Zeezout
Peper uit de molen
De rasp van 1 citroen en de sap ervan
3 blaadjes salie
3 etl ghee
1 etl olijfolie
Borstel de champignons af en verwijder eventueel wat aarde…
( ik heb ze kort onder de kraan afgespoeld)
Snij de champignons in plakjes
Snijd ui in slierden en hak de knoflook en de chili
Doe 3 etl ghee en 1 etl olijfolie in de pan verwarmen..
Bak eerst de ui,knoflook en chili aan…
Laat alles een paar minuutjes bakken en doe dan de champignons erbij..
Roer het goed om en laat het op een hoog vuur bakken…
Doe de sap van de citroen en de rasp erbij…
Breng het met de rest van de ingrediënten op smaak..en laat het op matig vuur
nog een aantal minuten bakken..
Click to rate this post!
[Total: 2 Average: 4.5]
No comments yet, be the first to leave one!
You must be logged in to post a comment.