- Preparation time
- 10 mins
- Cooking time
- 35 mins
- Difficulty
- makkelijk
- Serves
- 8 people
- Meal course
- Desert
- Posted by
- Posted on
- 4 August 2016
250 gram bloem
2 tl bakpoeder
4 eieren
1 tl homemade vanillesuiker
2 el melk
200 gr roomboter
80 gr suiker ( wie wil kan meer nemen)
Roomboter om de taartvorm in te vetten
Bosbessen
Slagroom
Bosbessen saus homemade
Zeef de bloem en meng het bakpoeder doorheen…
Klop de eieren met de suiker tot een romig beslag..
Meng daar de zachte roomboter doorheen…
Op laatst de bloem doorheen werken..
Vul het beslag in een lage ronde vorm en verdeel wat bosbessen overheen…
Bak de cake in de voorverwarmde oven op 200 graden 30/35 minuten
Strooi rijkelijk poedersuiker over de nog warme cake..
Serveer bosbessen en crème met slagroom erbij ….
Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]
No comments yet, be the first to leave one!
You must be logged in to post a comment.