- Preparation time
- 15 mins
- Cooking time
- 30 mins
- Difficulty
- makkelijk
- Serves
- 2 people
- Meal course
- Diner
- Posted by
- Posted on
- 15 April 2019
1 hele kipfilet..
2 uien gehakt..
2 teentjes knoflook gehakt..
1 stuk gember gehakt..
2stuk verse kurkuma gehakt..
1 el roomboter..
2 el olijfolie..
1/2bosje koriander..
Kleine tomaat fijn gesneden..
100 ml kokosmelk of room..
1 glas water..
1 tl kurkuma poeder..
1 tl komijn..
1/2 tl korianderpoeder..
Zwarte peper..
Snijd het filet in blokjes of in lange stukken..
Marineer deze met kurkuma.peper,yoghurt ,zout en chili..
Zet het geheel voor 2 uur in de koeling..
Verhit boter en olie en bak de ui,knoflook,kurkuma , tomaat en gember aan..
Vul het op met het water en de specerijen erbij..
Laat dit 30 minuten iets inkoken..
Doe de saus in de blender en pureer het tot fijne massa..
Giet de saus terug in de pan en roer de kokosmelk doorheen..
Laat het op laag vuur sudderen..
Bak het kipfilet op de bakplaat of in de pan ..
Doe het nu bij de saus en laat het goed door trekken ..
Op laatst de koriander erbij doen..
No comments yet, be the first to leave one!
You must be logged in to post a comment.