- Preparation time
- 15 mins
- Cooking time
- 15 mins
- Difficulty
- makkelijk
- Serves
- 6 people
- Meal course
- Desert
- Posted by
- Posted on
- 2 April 2020
100 gram fijn gemalen hazelnoten
100 gram grof gehakte walnoten
2 el sesam
180 gr zachte roomboter
2 el rozenwater
4 el poedersuiker
120 gr Gezeefd bloem (kan wat meer of minder zijn)
1/2tl bakpoeder
Voor de glazuur
250 gr chocolade puur
1 el cocosvet
Doe de zachte roomboter in een kom
Kneed met je hand of mixer de poedersuiker doorheen
Als dit goed is verwerkt tot een smeuïge
massa kun je alles tot op het bloem onder werken.
Vermeng het bakpoeder met de bloem
Werk nu beetje voor beetje het bloem onder ..
De deeg moet stevig zijn en niet plakken aan je vingers..
Vorm nu gelijk grote koeken en zet deze op de bakplaat die je hebt voorzien van bakpapier
Bak de koeken in de voorverwarmde oven op 180/200 graden
Ongeveer 20 minuten
Laat de koeken afkoelen
Smelt de chocolade au bain marie
Haal de koeken door de chocolade en laat deze een poosje drogen
No comments yet, be the first to leave one!
You must be logged in to post a comment.