- Preparation time
- 15 mins
- Cooking time
- 12 mins
- Difficulty
- makkelijk
- Serves
- 10 people
- Meal course
- Voorgrecht
- Posted by
- Posted on
- 20 May 2019
300 gr volle kwark..
250 gr volle yoghurt
Knoflookpoeder homemade.
Uienpoeder homemade..
Verse oregano fijn gehakt
Verse bieslook gehakt
Verse rozemarijn fijn gehakt
Zout en peper..
Doe alles behalve de bieslook in een kom en klop dit op..,
Vul het kaas mengsel in een kaasdoek en plaats deze weer in een zeef..
Knop de bovenkant dicht en zet het zeef met de kaas in een hoge kom..
Leg iets zwaars boven op zodat het vocht kan uitlekken ..
Plaats dit overnacht in de koelkast..
De volgende ochtend kun je de Bresso vormen en de gehakte bieslook langs de rand aanbrengen..
Hoelanger je deze kaas laat staan des te droger het word., maar het blijft smeerbaar..
Click to rate this post!
[Total: 8 Average: 2.6]
No comments yet, be the first to leave one!
You must be logged in to post a comment.