- Preparation time
- 10 mins
- Cooking time
- 20 mins
- Difficulty
- makkelijk
- Serves
- 5 people
- Meal course
- Desert
- Posted by
- Posted on
- 13 August 2015
De bodem:
2 eieren
Halve glas suiker (met oortje)
1 zakje vanillesuiker
Halve glas zonnebloem olie (met oortje )
Halve glas melk (met oortje )
1/5 glas bloem (met oortje)
1 zakje bakpoeder
cacao op gevoel, 2 EL is wel genoeg.
Bountyvulling:
100 gr boter
3 EL fijne gries meel
Halve glas suiker (met oortje)
1 glas melk ( met oortje )
1/5 glas geraspte kokos ( met oortje )
Eerst meng je de eieren met vanille suiker en suiker. En vervolgens voeg je de rest van de ingrediënten erbij en meng je dat tot een mooi glad beslag. Zet bakpapier op de bakvorm,
Dan doe je het beslag in de bakvorm naar keuze ( ik had zelf een langwerpige) Vervolgens zet je hem in de oven op 180 graden in het midden voor ong. 20 min.
Dan het midden stuk,
Je doet de melk en boter samen in een steelpannetje die zet je op het vuur en laat de boter smelten..
Als de boter is gesmolten voeg de griesmeel erbij. Blijf roeren tot je een papje krijgt, je zult denken dat je er niet genoeg in hebt gedaan.. maar het papje komt er echt! Als je het papje hebt haal je het van het vuur af en voeg je de suiker en kokos erbij. En roeren tot je een dik beslagje hebt.
Als de cake klaar is laat je hem even afkoelen, dan smeer je de kokos beslag over de cake met je vingers of een lepel.
Vervolgens smelt je chocola naar eigen wensen. En giet je die over het beslag.
En vervolgens met witte chocola strepen getrokken van boven naar beneden en met een tandenstokertje van links naar rechts. Voila! xIlhamA.
No comments yet, be the first to leave one!
You must be logged in to post a comment.