Blondies met kaneel

Preparation time
15 mins
Cooking time
20 mins
Difficulty
makkelijk
Serves
10 people
Meal course
Snack
Posted by
Posted on
Blondies met kaneel

Recept Blondies met kaneel

Ingrediënten:

  • 200 gram suiker
  • 190 gram bloem
  • 115 gram boter
  • 100 gram witte chocolade
  • 60 gram pecannoten
  • 1 ei
  • 1 gram kaneel
  • 2 gram zout
  • 1/2 theelepel bakpoeder

Wat heb je verder nodig:

Wat moet je doen:

  1. Verwarm de oven voor op 175 °C.
  2. Smelt de boter in het steelpannetje op een laag vuur. Zodra de boter gesmolten is, haal je dit van het vuur af en laat je het een paar minuten afkoelen.
  3. In een kom voeg je bloem, zout, kaneel en bakpoeder bij elkaar.
  4. Hak de pecannoten en de witte chocolade grof.
  5. Voeg de suiker bij de gesmolten boter en roer goed door.
  6. Voeg het ei bij de boter (dit mag echt niet meer heet zijn, anders gaat je ei stollen) en roer dit ook goed door tot het ei is opgenomen.
  7. Doe de bloemmix bij de boter en vouw de bloem rustig met een spatel door de boter. Zodra er geen bloem meer te zien is stop je.
  8. Gooi nu de pecannoten en chocolade in de pan en roer er voorzichtig doorheen totdat het goed verdeeld is.
  9. Leg een bakpapiertje in de vorm of vet de vorm in.
  10. Doe het mengsel in de vorm en verdeel goed over de bodem.
  11. Bak ca. 20 minuten in de oven.

En? Is de blondie goed gelukt? Geniet er maar lekker van!

Voor meer lekkere en makkelijke recepten kijk je op deluiebakker.wordpress.com.

Click to rate this post!
[Total: 3 Average: 2]

No comments yet, be the first to leave one!

You must be logged in to post a comment.

Meld je aan

Ook een lekker recept toevoegen? Meld je aan of log in met je social media account!