Bladerdeeg gebak

Preparation time
15 mins
Cooking time
15 mins
Difficulty
makkelijk
Serves
10 people
Meal course
Desert
Posted by
Posted on
1 gram
Bladerdeegpak
1 gram
Doosje aardbeien
1 gram
Kant en klare slagroom
1 gram
Poedersuiker
Bladerdeeg gebak

Bladerdeeg met banketbakkersroom en vers fruit.

Click to rate this post!
[Total: 47 Average: 3.3]
  1. Klop de banketbakkersroom met water en doe dan de slagroom erbij en laat deze rusten in de koeling
  2. Leg de plakken bladerdeeg op je werkblad. Vouw de bladerdeeg dubbel, druk aan en snijd door midden
  3. Doe dan de bladerdeeg in de oven op 180graden tot ze goudbruin worden.
  4. Snijd intussen de aardbeien
  5. Als je bladerdeeg klaar is laat je het afkoelen. Doe dan je banketbakkersroom in een spuitzak en vu de bladerdeeg. Doe dan stuken aardbeien erin. Kan eventueel ook met andere vruchten!
  6. Doe je poedersuiker in een zeefje en besprenkel je bladerdeeg ermee.
  7. Heerlijk frisse, lichte toetje, eet smakelijk !

No comments yet, be the first to leave one!

You must be logged in to post a comment.

Meld je aan

Ook een lekker recept toevoegen? Meld je aan of log in met je social media account!