- Preparation time
- 20 mins
- Cooking time
- 30 mins
- Difficulty
- makkelijk
- Serves
- 6 people
- Meal course
- Diner
- Posted by
- Posted on
- 15 January 2017
1 kom (middelmaat) berkoukesh
200 gram kalfsvlees in kleine blokjes
1 1/2 liter water..
1/2 liter kalfsbouillon..
1 ui klein gesneden
2 teentjes knoflook geperst
1 wortel in kleine blokjes gesneden
1 k.kopje kikkererwten
1/2 kopje linzen
1 el homemade bouillon kruiden
5 el olijfolie
1 el tomatenpuree
Zout
Peper uit de molen
Komijn
Paprikapoeder…
Peterselie fijngehakt
Koriander fijngehakt
Fruit de ui en knoflook aan in olijfolie…
Doe de blokjes vlees erbij de specerijen en de tomatenpuree..
Daarna de wortel en de bouillon kruiden ,kikkererwten ( voorgekookt) en de linzen..
Vul het geheel op met de kalfsbouillon en het water…
Breng het aan de kook en doe daarna de onder de kraan afgespoelde pasta erbij..
Zet het vuur op een lage stand en kook het ongeveer 35 minuten…
Roer het af en toe om en als het nodig is nog wat extra vocht bijvullen…
Click to rate this post!
[Total: 8 Average: 3.8]
No comments yet, be the first to leave one!
You must be logged in to post a comment.