- Preparation time
- 5 mins
- Cooking time
- 35 mins
- Difficulty
- makkelijk
- Serves
- 2 people
- Meal course
- Diner
- Posted by
- Posted on
- 18 June 2015
- 180 gram
- Parelcouscous
Ingrediënten
Voor de saus ( 2 personen)
Vlees
1 wortel
1 ui
2 tomaten
Kikkererwten
Zout
olijfolie
20 gr linzen
1 tl fenegriek
Koriander
1 tl komijn
1 tl paprikapoeder
1 tl gember
1 et tomatenpuree
180 gr Berkoukes (parelcouscous)
Bereidingswijze
Saus
Vlees in kleine stukjes snijden. Ui, wortel en tomaten in kleine stukjes snijden. Verhit vervolgens de olie en bak het vlees 5 minuten rondom. Bak daarna de ui en vervolgens de wortel en tomaten met het vlees mee. Voeg de specerijen, zout en tomatenpuree toe.
Voeg daarna de kikkererwten en de koriander toe. Voeg ongeveer 1 liter water toe en laat het 5 minuten koken. Voeg daarna de linzen en fenegriek toe. Laat ongeveer 10 minuten koken. Voeg dan de berkoukes toe en kook het ongeveer in 20 minuten gaar. Voeg eventueel meer water toe.
- Vlees in kleine stukjes snijden
No comments yet, be the first to leave one!
You must be logged in to post a comment.