Balah el sham

Preparation time
30 mins
Cooking time
5 mins
Difficulty
gemiddeld
Serves
5 people
Meal course
Desert
Posted by
Posted on
Balah el sham

120 ml Olie

240 ml water
210 gr bloem
4 eieren
1/2 theelepel vanille extract
Snufje zout
2 eetlepels suiker
Olie water en zout in de pan en breng aan de kook doe dan de bloem erbij totdat je een deegbal hebt bak deze op laag vuur totdat het niet meer aan de pan plakt zet dan het vuur uit en laat het deeg helemaal afkoelen
Als het afgekoeld is doe dan de suiker en vanille erbij en de eieren 1 voor 1 doe het dan in een spuitzak met een kartel spuitje en doe ze in de koude olie en zo langzaam laten opwaren en bakken de olie moet steeds koud zijn als je begint dus het handigste is als je een grote koekenpan hebt waar je heel veel tegelijk in kan doen
Doop ze dan in koude Suikersiroop
Suiker siroop:
1 glas water
2 glazen suiker
1 theelepel rozenwater
1 vanille suiker
Halve limoen
Vanille suiker water en limoen Sap aan de kook brengen en blijven roeren tot de suiker allemaal is opgelost en dan vuur laag zetten en 10 min laten koken dan vuur uit en rozenwater erbij en roeren en helemaal laten afkoelen
Click to rate this post!
[Total: 6 Average: 3.8]

No comments yet, be the first to leave one!

You must be logged in to post a comment.

Meld je aan

Ook een lekker recept toevoegen? Meld je aan of log in met je social media account!