- Preparation time
- 20 mins
- Difficulty
- gemiddeld
- Serves
- 8 people
- Meal course
- Desert
- Posted by
- Posted on
- 4 July 2018
Ingrediënten:
- 1 Boerencake
- 250 ml slagroom
- 250 gr mascarpone
- 4 eetlepels Aardbeienjam
- 100 gr frambozen
- 200 gr aardbeien
- Verse munt om te garneren
Snijd de cake horizontaal doormidden met een broodmes. Klop de slagroom lobbig en en voeg de mascarpone en jam toe en mix tot een stevige massa. beleg de onderste helft van de cake met plakjes aardbei. Besmeer deze met een flinke laag van de aardbeienroom. Leg de bovenzijde er op en besmeer ook deze met de room. Verdeel de rest van de aardbeien en frambozen erover. Garneer eventueel met wat verse munt.
Click to rate this post!
[Total: 6 Average: 4.3]
No comments yet, be the first to leave one!
You must be logged in to post a comment.