- Preparation time
- 10 mins
- Cooking time
- 20 mins
- Difficulty
- makkelijk
- Serves
- 4 people
- Meal course
- Voorgrecht
- Posted by
- Posted on
- 5 July 2015
Ingredienten:
– 1 kg aardappelen (vastkokend)
– 2 gekookte eieren
– 1 rode ui
– 5 augurken
– tuinkruiden voor salade
– zout
– 2 eetlepels azijn
– 2 eetlepels zonnebloemolie
– 3 eetlepels mayonaise
Bereiding:
– kook de aardappelen gaar. Laat ze niet te zacht worden. En laat dit afkoelen
– kook de eieren en snijd deze in kleine stukjes
– snijd de uien en augurken ook klein
– pak een kom en maak daar de dressing in klaar. De zonnebloemolie, azijn, mayonaise, de tuinkruiden, zout en doe voor wat extra frisse smaak wat sap van de augurken erbij een klein scheutje. Meng dit allemaal goed.
– pak vervolgens een grote kom en haal de aardappelen langs de kaasschaaf.
– doe de kleingesneden ingredienten en de dressing erover heen en meng dit allemaal goed door elkaar. Ik doe ook altijd een klein beetje water erbij voor het de koeling in gaat. Daardoor worden de aardappels niet droog.
– laat het tenslotte goed koelen in de koelast.
Bismilah & Eetsmakelijk!
No comments yet, be the first to leave one!
You must be logged in to post a comment.