- Preparation time
- 60 mins
- Difficulty
- makkelijk
- Serves
- 10 people
- Meal course
- Desert
- Posted by
- Posted on
- 16 August 2015
Rabarber aardbeien cake
260 ml lauw warme melk
320 gram bloem
4 tl bakpoeder
80 gr roomboter
3 el.suiker
2. Tl vanillesuiker
Vulling
1 grote stang rabarber wassen ,schillen en in stukken snijden.
250 gr. aardbeien afspoelen
Neem een ronde bakvorm met een doorsnee van 24 cm doorsnee.
Vet deze goed in en ook niet de randen vergeten..
Smelt de boter en de suiker in de melk..en laat dit afkoelen..
Meng het bakpoeder met de bloem en voeg het zout aantoe ..
Klop in de keukenmachine alles tot een luchtig beslag
Vul een gedeelde van het beslag in de vorm en strijk het glad..
Bak het in de voorverwarmde oven op 200 graden 10 minuten
Haal de daarna de cake daarna uit de oven..
Verdeel het het gesneden fruit erop en druk het lichtjes aan…
Ver deel nu de rest van deeg op het fruit en bak dit heerlijk gebak
Nog 20 minuten ….
Laat het afkoelen en doe wat poedersuiker overheen..
Dit gebak is zonder eieren…
No comments yet, be the first to leave one!
You must be logged in to post a comment.