- Preparation time
- 40 mins
- Difficulty
- makkelijk
- Serves
- 2 people
- Meal course
- Diner
- Posted by
- Posted on
- 9 August 2015
Was alle groentes…
Roosjes broccoli
Romano bloemkool
Venkel
Rode biet
Worteltjes
Snijd de venkel door het midden
Kook de rode biet tot ze 3/4 gaar zijn
Blancheer de rest van de groentes 6 minuten…
Voor de marinade..
1 etl ghee
3 etl olijfolie
Zeezout
1 etl grof gehakt venkelzaad
1 tl grof gehakt komijn
2 etl zonnebloemhoning
1 etl orange blossem water
Citroenen tijm
Gember in dunne schijfjes
Knoflook in dunne schijfjes
Sap van 1/2 citroen
Meng alles door elkaar en voor een heerlijke marinade..behalve de ghee..
Plaats de groentes in een ovenschaal die hebt ingevet met de ghee en verdeel de marinade over de groentes…
Plaat deze in de voorverwarmde oven voor 45 minuten op 200 graden..
Geef af en toe wat van het vocht van de groentes erbij…
Bak de zalm in ghee en doe daar wat blaadjes salie erbij..
kruid de zalm alleen met zeezout en peper uit de molen
schep af en toe wat bakvet over de zalm…
serveer de zalm met kruidenboter
Click to rate this post!
[Total: 2 Average: 4.5]
No comments yet, be the first to leave one!
You must be logged in to post a comment.