- Preparation time
- 10 mins
- Difficulty
- makkelijk
- Serves
- 4 people
- Meal course
- Diner
- Posted by
- Posted on
- 15 July 2015
500 gram kalfsvlees met bot
500 gram brede bonen gesnipperd
6 grote aardappelen
2 grote uien
3 teentjes knoflook
3 el ghee
3 el paprikapoeder
1 el komijn
De blaadjes van 6 takjes bonenkruid
Zeezout
1 el maizena
Snijd het vlees in grove stukken en braad het goed aan in de ghee,
Hak de ui en de knoflook en doe die erbij,laat het 5 minuten mee braden..
Doe alle specerijen erbij en roer het goed om…daarna 1 el maizena…
Snijd de aardappelen in grote stukken..en doe deze samen met de bonen bij het vlees…
Vul het op met 1/2 liter homemade kalfsbouillon..( kan ook met kruidenbouillon)
Roer het goed om zodat alles goed is vermengd…
Laat dit 40 minuten sudderen….
Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]
No comments yet, be the first to leave one!
You must be logged in to post a comment.