- Preparation time
- 20 mins
- Difficulty
- makkelijk
- Serves
- 10 people
- Meal course
- Desert
- Posted by
- Posted on
- 14 July 2015
300 gram bloem 200 gram roomboter uit de koelkast.. 1 snufje zout 120 gram suiker ( wie wil kan meer nemen) 2 tl homemade vanillesuiker 150 gram marsepein 1 ei voor de afwerking.. poedersuiker kneed hiervan een deeg met de hand ,wikkel de deeg in folie en laat deze voor 45 minuten rusten… verwarm de oven op 200 graden leg pakpapier op de bakplaten.. voor de vulling kun je nemen wat je eigen voorkeur is… ik heb volgende vullingen genomen..Melk chocolade ,heerlijke homemade engelse sinaasappel confituur.. en rode fruit confituur.. maak kleine bolletjes ,druk deze plat en doe de vulling erin .sluit het bolletje en druk deze zachtjes in de koekjesvorm… Deze leg je op de bakplaat … bak de koekjes 20 minuten lichtbruin draai ze nog warm door de poedersuiker…
No comments yet, be the first to leave one!
You must be logged in to post a comment.