Tagliatelle met kipfilet en champignon-roomsaus

Preparation time
30 mins
Cooking time
10 mins
Difficulty
makkelijk
Serves
10 people
Meal course
Diner
Posted by
Posted on
Tagliatelle met kipfilet en champignon-roomsaus

 

Tagliatelle

2 kipfilet

Canjunkruiden

Half bakje champignons

Halve rode paprika

1 ui

Gehakte peterselie

2 knoflookteentjes

Zout en peper

Paprikapoeder

Voor de roomsaus:

2 el bloem

1.5 el boter

Half bouillonblokje

150 ml room 

 

Bak de kipfilet met cajunkruiden in olie met boter aan alle kanten mooi goudbruin en gaar in ongeveer een half uurtje.

Fruit in wat olie de gesnipperde ui, knoflook. Paprikablokjes en champignons in plakjes. Voeg wat zout, peper en paprikapoeder toe. Roerbak dit even goed en laat op laag vuur zacht worden. Maak ondertussen in een pannetje de roomsaus door de boter te smelten, haal de pan van het vuur en roer de bloem erdoorheen. Voeg het bouillonblokje beetje bij beetje toe en blijf goed roeren. Tenslotte room erdoor mengen en nog even laten pruttelen. Meng door de champignons/paprika en voeg peterselie toe.

Kook de pasta en meng de saus er door heen. Je kan de kipfilet er door heen roeren of apart bij serveren

Click to rate this post!
[Total: 6 Average: 3]

No comments yet, be the first to leave one!

You must be logged in to post a comment.

Meld je aan

Ook een lekker recept toevoegen? Meld je aan of log in met je social media account!