- Preparation time
- 40 mins
- Cooking time
- 50 mins
- Difficulty
- gemiddeld
- Serves
- 6 people
- Meal course
- Diner
- Posted by
- Posted on
- 9 July 2015
Voor het gehakt:
250 gram gehakt
1 klein uitje, geraspt
1 knoflookteentje, geperst
Paar takjes verse fijngesneden peterselie
1 tl zout
Mespunt Cayenne peper
1 el tomatenpuree
Voor de aardappelen:
2 tomaten
4 aardappelen in partjes
1 el olijfolie
Meng het gehakt met de kruiden, ui en knoflook en eventueel tomatenpuree en maar maak er staafjes van. Kook de aardappelen 5 minuten en giet ze dan af. Meng ze met de olie en kruiden,. Neem dan een ovenschaal. Vet deze is met olie en leg dan om en om de staafjes gehakt, partjes aardappelen en tomaat er in. Bak de schotel op 220 graden voor 40-50 minuten.
Click to rate this post!
[Total: 4 Average: 2]
No comments yet, be the first to leave one!
You must be logged in to post a comment.