- Preparation time
- 21 mins
- Cooking time
- 20 mins
- Difficulty
- gemiddeld
- Serves
- 10 people
- Meal course
- Snack
- Posted by
- Posted on
- 9 July 2015
3 eigeel
50 gram suiker
1 zakje vanillesuiker
100 gram boter op kamertemperatuur
50 ml zonnebloemolie
200 gram maïzena
1 tl bakpoeder (4gram)
1 pot chocoladepasta
250 gram cornflakes, gemalen
Mix eigeel met suiker, vanillesuiker, boter en olie samen. Mix dan maïzena en bakpoeder erdoor tot een kruimelig mengsel. Meng met je handen tot een zacht deeg en maak bolletjes ter grootte van een olijf. Leg ze op een bakplaat met bakpapier en bak ze voor 15-20 minuten op 180 graden.
Let op, ze zijn heel breekbaar na het bakken. Haal ze voorzichtig van de bakplaat en laat ze afkoelen.
Smelt de chocoladepasta in de magnetron of au bain-marie en dompel de koekjes daarin. Rol dan de cornflakes en laat de koekjes in de koelkast hard worden.
Click to rate this post!
[Total: 8 Average: 3.5]
No comments yet, be the first to leave one!
You must be logged in to post a comment.