- Preparation time
- 15 mins
- Cooking time
- 15 mins
- Difficulty
- makkelijk
- Serves
- 4 people
- Meal course
- Snack
- Posted by
- Posted on
- 9 July 2015
500 gram aardappelen
Scheutje melk
2 eidooiers
Zout en peper
½ el mosterd
3 eieren
1 pakje paneermeel
Schil de aardappelen in stukken en snijd ze in stukken. Kook ze in water met zout gaar. Stamp nadat de aardappelen gaar zijn fijn met de eidooiers en wat melk. Zorg dat de puree niet te dun word. Meng er de mosterd en peper door heen en laar het in de koelkast even afkoelen.
Maak je handen daarna nat en maak van de puree staafjes. Rol deze in de paneermeel dan in een losgeklopt ei en dan weer in het paneermeel.
Vorm ze tot mooie kroketjes en laat ze opstijven in de koelkast. Frituur ze in zonnebloemolie heel kort totdat ze goudbruin zijn.
Click to rate this post!
[Total: 3 Average: 3.3]
No comments yet, be the first to leave one!
You must be logged in to post a comment.