- Preparation time
- 30 mins
- Difficulty
- makkelijk
- Serves
- 4 people
- Meal course
- Voorgrecht
- Posted by
- Posted on
- 1 July 2015
Spoel de paprika’s goed af onder warm water..
Leg ze op een bakplaat in de oven ..
Gril de paprika op 180 graden tot de huid begint te rimpelen…
Haal ze uit de oven en doe ze in een plastiek zakje…
Ongeveer 25 minuten ,dan zijn ze ook wat afgekoeld en je kunt de huid nu eraf trekken..
Verwijder ook de zaadjes…
Verwarm wat olijfolie met fijn gehakte knoflook en
1 el paprika poeder..
1/2 tl komijn
1/2 tl chilipoeder..
Zeezout
klein glaasje water
Leg de paprika erbij en vul het op met wat water ,laat alles 20 minuten sudderen on het sausje…
Hak 1/2 bosje koriander en strooi dat over de paprika.
Serveer het als bijgerecht of als lunch met wat Marokkaans brood
Click to rate this post!
[Total: 5 Average: 4.6]
No comments yet, be the first to leave one!
You must be logged in to post a comment.